Privacy policy

We (Het team achter HenkJanGeel.nl en Bright Mind Media) nemen uiteraard jouw privacy superserieus en zal alle informatie die we over je hebben veilig verwerken en gebruiken. We geven niemand je mailadres en als we onze website analyseren op bezoekersgedrag, dan gebeurt dat met anonieme data. Omdat de meeste privacyverklaringen van bedrijven zijn opgesteld in onbegrijpelijke juristentaal, hebben we hier de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet in (min of meer) gewoon Nederlands. Wel handig dat we zelf ook snappen wat we je beloven, toch? Mocht er alsnog iets onduidelijk zijn, stuur ons dan vooral een mail op info@HenkJanGeel.nl of bel naar 030-3100065.

Over deze website:

De website van HenkJanGeel.nl nl en Bright Mind Media wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt en onderhouden. Dat wil niet zeggen dat het altijd volledig foutloos is wat je op onze site vindt (wij zijn ook mensen) en daarom blijf je zelf verantwoordelijk voor wat je doet met de informatie en aanbiedingen op deze site. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op de website. Ook kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade als gevolg van de informatie op deze site. Regel nummer 1 is altijd: gebruik je gezonde verstand. Mocht je nu grote fouten tegenkomen, meld het ons dan. We zullen dat zo snel mogelijk op de website herstellen.

We gebruiken jouw informatie enkel en alleen om jou van dienst te kunnen zijn en om de website te kunnen verbeteren. Nooit gaat jouw info naar andere partijen.

Over je privacy als je de site bezoekt:

We lezen en kijken zelf veel op het internet en weten dus hoe fijn het is dat je privacy in orde is. Daarom hebben we dat ook op onze website belangrijk gemaakt. Je kunt deze pagina bezoeken zonder dat je meldt wie je bent en zonder dat je persoonsgegevens over jezelf hoeft in te vullen. Natuurlijk analyseren we wel met behulp van cookies en IP-adressen de trends op deze website (bijvoorbeeld: wat wordt er goed gelezen en wat niet? Wat zijn drukke periodes en wanneer is het stil?) maar we doen niets anders met die informatie dan het gebruikersgemak en de effectiviteit van deze website verbeteren. Nooit geven we die info aan andere partijen en de info die we verzamelen over gebruikersgedrag is veilig bij ons.

Over privacy als je je gegevens achterlaat:

Mocht je je inschrijven voor één van onze aanbiedingen: gefeliciteerd. Sowieso leuk. We vragen je slechts om de informatie die we werkelijk nodig hebben om je supergoed te kunnen helpen en nooit om meer dan dat. Alles wat je ons over jezelf vertelt, houden we bij ons en houden we geheim. We delen dat nooit met een andere organisatie of persoon. We gebruiken het enkel om 1. jou te kunnen voorzien van de producten of services die je van ons verlangt en 2. om de gebruikerservaring en effectiviteit van de website te optimaliseren. Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij HenkJanGeel.nl nl en Bright Mind Media. We doen alles wat er administratief, technisch of anderszins in onze macht ligt om je gegevens te beschermen.

Daarnaast: afmelden is heel eenvoudig en kan via de link onder elke mail die we je sturen. Kun je die niet vinden, stuur dan een mail naar info@HenkJanGeel.nl dat je wilt dat we je van de lijst verwijderen. Maar ja, waarom zou je dat willen? Ook kun je een mail naar dat adres sturen als je wilt dat we iets wijzigen in je gegevens, zoals je naam of mailadres, of wanneer je deze wilt inzien.

Mochten we een keer het idee krijgen dat het een goed idee is als we jouw info met anderen delen, dan zullen we je eerst expliciet om toestemming vragen.

Over privacy en cookies:

Zoals bijna alle websites die je maar bezoekt, plaatst ook deze website cookies. Ook wordt deze site gebruikt door derde partijen (zoals Facebook, LinkedIn, Twitter of Google) om cookies te plaatsen. No worries! Cookies doen je niks en horen er een beetje bij. Met cookies kunnen we het gedrag van bezoekers analyseren en daardoor onze website verbeteren. Daardoor krijg je bijvoorbeeld onze pop-up niet zo vaak te zien. Handig! Daarnaast gebruiken wij cookies om bij te houden hoeveel bezoekers wanneer op een advertentie hebben geklikt en gebruiken we ze voor retargeting, zodat je alleen relevante dingen ziet die aansluiten bij jouw interesses. Cookies worden ook gebruikt om advertenties aan te laten sluiten bij je interesses zodat ze relevanter zullen zijn. Cookies van derde partijen zijn ook nodig om filmpjes te kunnen tonen op onze websites of te zorgen dat je informatie kunt delen op sociale media. Het mooie van deze cookies: nul calorieën. Dat is tijdens echte expedities wel anders J

Over privacy en social media:

Je kunt via verschillende sociale media onze artikelen delen via de zogenaamde ‘social plug-ins’. Dat zijn die mooie knoppen van Facebook, LinkedIn en Twitter enzo. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing. HenkJanGeel.nl nl en Bright Mind Media heeft (helaas tot nu toe nog) geen invloed op het beleid van deze bedrijven. Daarom kan HenkJanGeel.nl nl en Bright Mind Media ook niet garanderen dat deze bedrijven op de juiste manier met jouw gegevens omgaan. Wees zorgvuldig. Ook zullen deze social media cookies op je computer (kunnen) plaatsen waarmee ze jouw surfgedrag (zouden kunnen) volgen. Dat doen ze overigens de hele tijd.

Over privacy en privacyverklaringen:

Het kan zijn dat we deze privacyverklaring wijzigen. Eventuele wijzigingen maken we op deze pagina bekend.

Gebruik beeldmateriaal en getuigschriften

Tijdens bijeenkomsten, trainings-/cursusdagen van HenkJanGeel.nl nl en Bright Mind Media zijn algemene auteurs- en publicatierecht van toepassing. Dat wil zeggen dat gebruik van naam, beeldmateriaal (foto en film) en getuigschriften in zijn geheel of gedeeltelijk gebruikt kan worden voor trainings- of promotiedoeleinden tenzij wederpartij expliciet schriftelijk bezwaar tot publicatie ingediend heeft voor het aanvang van het evenement.

Door deel te nemen aan een evenement van HenkJanGeel.nl nl en Bright Mind Media, zowel online als offline, stem je toe begrepen te hebben dat er algemeen auteurs en publicatie recht van toepassing is.

HenkJanGeel.nl nl en Bright Mind Media kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor inbreuk op het portretrecht en/of auteursrecht.

Wil je meer weten?

Mocht er alsnog iets onduidelijk zijn, stuur ons dan vooral een mail op info@HenkJanGeel.nl of bel naar 030-3100065.

Mocht je wat meer juridische tekst willen lezen? Pluis dan dit hieronder even uit.

Bright Mind Media | Henk-Jan Geel, gevestigd aan Engelsmanplaat 20 3524AZ Utrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://brightmindmedia.nl https://henkjangeel.nl
Engelsmanplaat 20 3524AZ Utrecht +31651523681

Henk-Jan Geel is de Functionaris Gegevensbescherming van Bright Mind Media | Henk-Jan Geel Hij is te bereiken via henkjan@brightmindmedia.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bright Mind Media | Henk-Jan Geel verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via henkjan@brightmindmedia.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Bright Mind Media | Henk-Jan Geel verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming

Bright Mind Media | Henk-Jan Geel neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bright Mind Media | Henk-Jan Geel) tussen zit. Bright Mind Media | Henk-Jan Geel gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: Mailchimp. Hiermee sturen wij onze automatische mails. Afhankelijk van jouw open en klik gedrag kan er dan een nieuwe mail verstuurd worden.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

We bewaren je gegevens niet langer dan dat nodig is om de dienst te leveren of de actie te ondernemen die we willen doen. Geef ons 4 weken de tijd om de gegevens die we niet meer nodig hebben te verwijderen. We houden ons zo wie zo aan de wettelijke bewaartermijn.

Delen van persoonsgegevens met derden

We delen je gegevens met derden om daarmee te adverteren. Denk hierbij aan adverteren op bijvoorbeeld Facebook, Twitter of LinkedIn. Als je via mij een reis of iets dergelijks boekt en ik boek de tickjets. Dan deel ik ook jouw gegevens met de vervoerder, hotel of andere instantie die nodig is om jouw product te leveren. Ik deel niet meer dan strikt noodzakelijk.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Bright Mind Media | Henk-Jan Geel gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Bright Mind Media | Henk-Jan Geel gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Wij gebruiken bijvoorbeeld cookies van facebook, Twitter, LinkedIn, Hotjar, Purechat, Google

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bright Mind Media | Henk-Jan Geel en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar henkjan@brightmindmedia.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Bright Mind Media | Henk-Jan Geel wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Bright Mind Media | Henk-Jan Geel neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via henkjan@brightmindmedia.nl

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– IP-adres

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

– Het afhandelen van jouw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

– Om goederen en diensten bij je af te leveren

– Bright Mind Media | Henk-Jan Geel analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

– Bright Mind Media | Henk-Jan Geel verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

– Bright Mind Media | Henk-Jan Geel bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

– Bright Mind Media | Henk-Jan Geel verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.

– Bright Mind Media | Henk-Jan Geel blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Hieronder een overzicht: Google Analitycs, Facebook Pixel, LinkedIn Pixel, Twitter Pixel, Purechat, Hotjar

Bijgewerkt op 18 mei 2018