Mijn eerste keer. Lesbos vlog #4

Geen oog dicht gedaan. Hoe het komt… door de koffie gisterenavond laat? Of toch door de spanning. Of ik wel klaar was voor vandaag met een crash course menselijkheid. Soms ben ik blij dat ik een taak heb, terwijl mensen met allerlei medische kwalen bij me langslopen. Zodat ik niet hoef te huilen, maar mijn taak kan uitvoeren. Ik zie van alles langskomen en dan vertel ik mensen dat ze 2,5 uur later moeten terugkomen met hun nummertje.

Intens. Ik kan de dag in een woord samenvatten. Intens. Maar ook blij dat ik hier mijn bijdrage aan kan leveren. Het was erg hard doorwerken en de vlog is dan maar ook ternauwernood afgekomen. En ik weet dat mijn problemen niks voorstellen. Zoals dat ik verbrand ben vandaag. Want ik ben in de positie dat ik nu een biertje kan drinken. Hoe ik de dag verder ervaren heb, zie je in vlog nummer 4…

 

3 antwoorden
  1. Arnoud
    Arnoud zegt:

    He Henk-Jan, goed werk man! We volgen je berichtjes met veel interesse. Hang in there…

Reacties zijn gesloten.